Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Oltenia e monumentală
1 Publicat la 19 iulie 2013, ora 10:06, 3896 / 1760 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 5.9/10 din 787 voturi
   
Vineri, 19 iulie 2013, s-a lansat site-ul www.monumenteoltenia.ro, o colecție de imagini și informații despre monumentele istorice ale Olteniei. Site-ul pune la dispoziția vizitatorilor articole, știri, imagini și materiale video despre monumentele istorice ale Olteniei, fiind o punte de legătură între persoanele interesate de istoria și cultura regiunii.

Site-ul s-a născut din dorința de a aduce la lumină informații, povești și legende despre fiecare din cele 3317 monumente, ansambluri și situri arheologice de interes național și local din cele cinci județe ale Olteniei. Principalele obiective al site-ului MonumenteOltenia.ro sunt facilitarea accesului publicului larg la informații relevante despre patrimoniul istoric, cultural și turistic al regiunii Oltenia și conștientizarea publicului larg cu privire la potențialul istoric, cultural și turistic al zonei.

 
afiseaza mai multe
Carla P.
Buna informatie. Aveti ziaristi smecheri, chiar acum o sa accesez
19 iulie 2013, 10:56
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro