Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Rock n' Roll cu Overbeat
0 Publicat la 16 mai 2019, ora 00:21, 1546 / 1402 afişări Adela Misoiu
Nota medie 6.0/10 din 340 voturi
   

Overbeat este o trupă de hard rock din Craiova înființată în decembrie 2016. Prima piesa a trupei “Doar tu” a debutat online în ianuarie 2018.

 

Overbreat este o trupă tânără, însă foarte activă. Deși aflați la vârste fragede, membrii formației au împărțit scena cu Iris, Trooper, Bucium, Vița de vie, Țapinarii, Andrei Păunescu. De asemenea, în cei trei ani de activitate, Overbeat a participat și prestat la festivale mari precum “Sibiu Guitar Meeting” în 2017 și 2018, Festivalul “ Adrian Paunescu”, Winterfest 2019 și Daruri din inimă alături de Generația Folk. Sunetul formației este caracterizat de riff-uri de chitară și bass vaste, atât melodice cât și foarte puternice, care lasă loc pentru cele mai încinse momente de solo. Liniile vocale puternice și jocurile scenice transformă orice prestație live într-una de neuitat.

 

Membrii trupei: - Ștefan Melcea ( Tobe/Vocal ) - Denis Popescu ( Chitara ) - Alexandru Ciurea ( Chitara ) - Adina Corcău ( Bass ) - Maria Popescu ( Vocal )

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro