Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Papa Francisc, în post și rugăciune după ce Petre Cojocaru a refuzat să îi vândă CraiovaNiuz
0 Publicat la 19 noiembrie 2018, ora 23:17, 4472 / 4110 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.9/10 din 572 voturi
   

Mare păcat s-a abătut asupra asupra Înaltului Pontif. În urmă cu câteva săptămâni, jurnalistul Petre Cojocaru îi dădea o lovitură năucitoare: refuza oferta de 30 de milioane de euro pentru CraiovaNiuz.

 

“Este adevărat. Eu aș fi acceptat, dar la negocieri, Papa Francisc nu a putut să îmi garanteze că săptămânal o să apară știri despre Mitropolitul Olteniei “Irineu” și Micapi. Mai târziu am aflat că între Papa Francisc și Irineu e un fel de dușmănie. S-au certat pe o călugăriță pe care și-au adjudecat-o amândoi. Până la urmă a câștigat Înaltpreasfințiul Daniel, care era prieten cu Irineu, dar cu toate astea, între Papa Francisc și Irineu a rămas o râcă peste care nu pot trece. Cu Micapi în schimb nu a spus nimic. Doar a oftat adânc și pus capul în pământ”, a declarat proprietarul site-ului craiovaniuz.

 

Lovitura a fost năucitoare asupra Papei Francisc, care a căzut în transă, iar de atunci nimeni nu se mai nțelege cu el. Episcopii de la Vatican au început să își facă griji cu privire la starea psihică a Papei și au căutat să îl convingă pe Petre Cojocaru să cadă la învoială, dar acesta din urmă a fost de neînduplecat.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro