Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Un nou proiect
Parcare supraterană în Piaţa Centrală
0 Publicat la 4 martie 2015, ora 15:27, 2765 / 671 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.8/10 din 347 voturi
   
Numărul locurilor de parcare în Piaţa Centrală s-ar putea dubla. SC Pieţe şi Târguri intenţionează să facă o parcare supraterană.
Publicitate

Parcarea ar urma să fie, conform directorului general Claudiu Neagoe, deasupra celei existente. Studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic costă aproximativ 250.000 de lei.

 

„Actuala parcare, cu intrare din strada Vasile Alecsandri, numără 60 de locuri, care de multe ori se dovedesc insuficiente. De aceea, ne-am gândit la realizarea unei parcări supraetajate, deasupra celei actuale care să ofere un plus de aproximativ 35-40 de locuri celor care vin să-şi facă aici cumpărăturile. Tot în Piaţa Centrală va fi amenajată anul acesta, la intrarea din strada Nicolae Bălcescu, o altă parcare, cu o capacitate de circa 20 de locuri. Nu garantăm că, prin aceste investiţii, se va rezolva problema parcărilor în zonă, dar cu siguranţă se va observa o îmbunătăţire a situaţiei în această privinţă, pentru că am realiza, practic, o dublare a numărului de locuri de parcare oferite clienţilor pieţei. Pentru realizarea efectivă a acestui obiectiv de investiţii, avem în vedere contractarea unui credit de un milion de lei, sumă pe care dorim să o restituim într-o perioadă de 3 ani. Ratele ar fi suportate din veniturile preconizate pe baza încasărilor viitoare, fără ca activitatea curentă a societăţii noastre să fie afectată”, a menţionat CLAUDIU NEAGOE, director SC Pieţe şi Târguri SRL.

 

Alte două proiecte ale actualei conduceri sunt legate de modernizarea Pieţei Gării şi a Pieţei Dezrobirii.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro