Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Polițiști locali la datorie în perioada Sărbătorilor Pascale
0 Publicat la 4 aprilie 2018, ora 08:56, 1978 / 1753 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.8/10 din 377 voturi
   

În perioada Sărbătorilor Pascale, precum și cu ocazia desfășurării slujbelor religioase la lăcașurile de cult, prilejuite de sărbătorirea Învierii Domnului Issus Hristos, Poliția Locală a Municipiului Craiova va acționa pe raza municipiului cu un dispozitiv de 119 polițiști locali, cu atribuții în menținerea ordinii publice și  în domeniul circulației rutiere pe drumurile publice.

Scopul polițiștilor locali îl reprezintă asigurarea climatului de ordine și siguranta publică în zona lăcașelor de cult unde se desfașoara ceremoniilor religioase, precum și luarea măsurilor necesare privind fluidizarea/restricționarea circulației rutiere și pietonale, pentru desfașurarea în siguranță a acestora.

Polițiștii locali vor avea în vedere prevenirea de fapte antisociale, în incinta și zona aferentă la un număr de 12 biserici situate pe raza Municipiului Craiova, precum și în incinta cimitirelor ”Ungureni” și ”Sineasca” și zona imediat apropriată a acestora.

Totodată, patrule de ordine publică vor acționa și pe zonele de competență, potrivit Planului de Ordine și Siguranță Publică.

De asemenea, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere vor acționa pentru restricționarea/fluidizarea circulatiei auto și pietonale atât cu echipaje proprii, dar și în sistem integrat / echipaje mixte cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova -  Biroului Poliției Rutiere Craiova.

Poliția Locală a Municipiului Craiova roagă cetățenii care vor participa la slujbele religioase să manifeste calm și înțelegere și să anunțe cea mai apropiată patrulă de polițiști locali dacă observă persoane ce nu respectă regulile de conviețuire socială sau să apeleze dispeceratul instituției la telefon 0251/984.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro