Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Primăria Craiova a reabilitat etajul 5 al spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”
0 Publicat la 31 iulie 2019, ora 07:55, 847 / 808 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 316 voturi
   

Investiția se ridică la 893.074,6 lei dintre care ecograful a costat aprox 150.000, instalatia de climatizare aprox 149.000 iar autosanitara aprox 279.000 lei.

Au fost efectuate lucrări de igienizare, instalare sistem de climatizare, aplicare de pardoseală din PVC special pentru spitale, s-a schimbat mobilierul, s-au achiziționat frigidere și televizoare noi pentru a face șederea micuților pacienți

 

„Preocuparea noastră pentru ca actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții nu a scăzut niciodată în intensitate.

Am inaugurat astăzi un etaj complet renovat la spitalul Victor Babeș, un etaj dedicat celor mici și anume etajul al cincelea.

Au fost efectuate lucrări de igienizare, instalare sistem de climatizare, aplicare de pardoseală din PVC special pentru spitale, s-a schimbat mobilierul, s-au achiziționat frigidere și televizoare noi pentru a face șederea micuților pacienți cât mai plăcută. De asemenea, am mai achiziționat un ecograf performant și o autosanitară (o salvare).

Lucrăm la partea de documentație pentru o clădire nouă de imagistică medicală pentru spitalul Victor Babeș în care să se regăsească un RMN, un Computer Tomograf, aparate de ecografie și radiologie.

Avem un contract de finanțare din fonduri europene nerambursabile semnat pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice, contract aflat la stadiul de achizitie a serviciilor de proiectare. Astfel, clădirea principală a acestui spital și o clădire aflată în apropiere vor fi refăcute și anvelopate termic la exterior din fonduri europene", a declarat Mihail Genoiu, primarul Craiovei.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro