Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Primăria Craiova aduce clarificări pentru asfaltarea din cartierul 1 MAI
0 Publicat la 5 aprilie 2018, ora 10:06, 3641 / 3325 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 900 voturi
   

Referitor la  informația vehiculată în mass-media cu privire la asfaltarea cvartalului din jurul blocului S50 din cartierul 1 Mai, Primăria Municipiului Craiova aduce următoarele lămuriri:

 

În zona menționată se executau lucrări de pregătire (curățire și amorsare) în vederea așternerii asfaltului sau mixturii asfaltice, lucrare ce nu a fost executată până în momentul în care autovehiculele au fost mutate din parcare.

Imediat ce a fost semnalată problema, s-a luat măsura relocării autovehiculelor și continuarea, în paralel, a lucrărilor acolo unde acest lucru a fost permis. Situația a fost rezolvată în cel mai scurt timp, astfel că marți, 03 aprilie, ora 13.00, lucrările au continuat fără probleme.

 

Specificăm faptul că amplasarea mașinilor în acel perimetru s-a făcut fără respectarea indicatoarelor de șantier în lucru, șantier care fusese anunțat anterior și deschis în urmă cu două zile.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro