Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Primăria Craiova este pregătită să preia lucrările cartierului chinezesc
0 Publicat la 9 ianuarie 2017, ora 13:33, 2271 / 209 afişări Ramona Oprea
Nota medie 6.4/10 din 94 voturi
   
În cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc în data zilei de ieri, s-a adus în discuţie şi desfacerea contractului cu firma chineză Shandong Ninnjian. În contractul cu această firmă era precizat numărul de 1800 de locuinţe.
“Administraţia va trebui să ia în calcul varianta fie că vă scoate din nou, la licitaţie proiectul şi să vină o altă firmă, fie că va continua chiar administraţia să finanţeze această lucrare şi după să vândă mai departe. Partea chineză a avut doi ani de zile în care trebuia să rezolve situaţia şi din păcate nu a rezolvat-o”, a declarat deputatul Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii. 
Această chestiune se va dezbate în cursul acestei săptămâni, la Craiova fiind aşteptată o delegaţie a chinezilor.
“Ei au depus deja documentaţia, dar în funcţie de ceea ce va fi o vom prezenta sau nu. Ori ne fac dovada că au putere de finanţare, dar dovada înseamnă banii în cont deja, ori, dacă nu, vom cere rezilierea contractului pe cale amiabilă să preluăm construcţia la bugetul local pentru a ne încadra în diferenţa de trei ani care ne-au mai rămas”, a afirmat viceprimarul Craiovei, Mihail Genoiu.
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro