Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate O iniţiativă firească
Primăria o va sprijini financiar pe CS U de anul viitor
3 Publicat la 5 iunie 2014, ora 13:20, 4338 / 1127 afişări C.H.
Nota medie 6.0/10 din 528 voturi
   
Niciun leu nu a plecat din conturile autorităţilor locale din Craiova pentru finanţarea echipei CS Universitatea în sezonul competiţional 2013 – 2014. Toate cheltuielile au fost suportate de către finanţatorii privaţi.

Pentru anul viitor, municipalitatea craioveană este dispusă să o ajute financiar pe CS Universitatea, aşa cum se întâmplă şi în cazul altor echipe din Liga I. Autorităţile locale sunt obligate prin lege să sprijine sportul de performanţă prin implicare financiară, drept pentru care şi Primăria Craiova este dispusă să sprijine fotbalul, cu atât mai mult că din sezonul viitor vom avea o echipă pe cea mai înaltă treaptă competiţională din România. Din fericire, de la bugetul local nu vor fi direcţionaţi prea mulţi bani către echipă, întrucât CS Universitatea beneficiază de un aport masiv de capital doar din partea finanţatorilor şi a sponsorilor.

 

„Nimeni nu credea asta, dar CS Universitatea nu a primit niciun leu de la Primărie. Probabil că de anul viitor vom contribui şi noi, pentru că aşa este normal, aşa se întâmplă şi la Iaşi, spre exemplu. Nu vom da prea mulţi bani, pentru că finanţatorii echipei au foarte mulţi bani”, Lia Olguţa Vasilescu.

 
afiseaza mai multe
CS "U"
In sfarsit, un comentariu demn de luat in seama din partea revolutionarului de tastatura Maryo Decu. Este adevarat ca banii publici se irosesc la CSM si CSU (Pavel Badea) investiti in sportivi si chiar in antrenori fara performante. Alo! De studiat problema!
5 iunie 2014, 14:17
 
nume *
Pai si cu licitatiile castigate de investitorii nu Spui nimic domna?
5 iunie 2014, 13:25
 
nume *
text *
5 iunie 2014, 13:23
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro