Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Până când e gata adăpostul canin,
Primăria pune ochii pe furnizorii de maidanezi
0 Publicat la 14 decembrie 2012, ora 12:53, 4044 / 1411 afişări +Cosmin Horjan
Nota medie 5.9/10 din 676 voturi
   
Conducerea Primăriei Craiova a luat decizia de a instala filtre la toate intrările în oraş pentru a diminua numărul de câini vagabonzi de pe străzile oraşului.

Primarul Lia Olguţa Vasilescu bănuieşte că populaţia de maidanezi se măreşte de la o zi la alta din cauză că în Craiova sunt aduşi câini din alte localităţi.

 

Hotărârea de a instala filtre la intrările în oraş vine în urma nefericitei întâmplări din incinta stadionului Ion Oblemenco, din seara zilei 13 decembrie, când o sportivă a fost muşcată pe pistă. Lucrătorii S.C. Salubritate Craiova S.R.L. au ridicat din perimetrul stadionului 4 câini periculoşi, iar acţiunea a continuat şi astăzi. „Este inexplicabil ce se întâmplă în ultima perioadă cu zecile de câini care apar de la o zi la alta în toate zonele oraşului. În zona stadionului au fost ridicaţi toţi câinii acum 2 săptămâni. După cum se ştie, complexul sportiv „Ion Oblemenco”, precum şi pista stadionului sunt administrate de două persoane juridice care au obligaţia, prin lege, să asigure siguranţa şi integritatea corporală a persoanelor şi sportivilor care desfăşoară activităţi în această zonă. În paralel am dispus instituirea de filtre la toate intrările din oraş pentru că avem sesizări despre faptul că în municipiul Craiova sunt aduşi câini fără stăpân, din alte localităţi”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro