Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Primarul Craiovei și Președintele C.J Dolj, prezenți la deschiderea Târgului de Turism al Olteniei
0 Publicat la 9 martie 2018, ora 22:28, 1996 / 1701 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.9/10 din 421 voturi
   
Târgul de Turism al Olteniei a fost deschis în prezenșa primarului Craiovei, Mihail Genoiu și a președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

“Am participat cu deosebită plăcere la deschiderea oficială a Târgului de Turism al Olteniei, ediția a III-a, cea mai mare manifestare expozițională de acest gen care are loc în orașul nostru. 

Este foarte important să promovăm în mod inteligent atuurile noastre, iar acest eveniment reprezintă o șansă specială de promovare a municipiului și de cunoaștere a ofertelor instituțiilor de cultură ale Craiovei”, a delarat Mihail Genoiu.

 

La rândul lui, Ion Prioteasa a declarat: “Astăzi am participat la deschiderea celei de-a III-a ediții a Târgului de Turism al Olteniei, un eveniment de care regiunea noastră avea nevoie, dovadă fiind și succesul pe care l-a înregistrat în trecut. Am convingerea că acest demers va consemna o reușită importantă și în 2018, având în vedere interesul viu pe care îl suscită această manifestare și numărul mare al expozanților pe care ea îi reunește. Ne bucurăm că ne-am putut alătura acestei inițiative încă de la început și o susținem și de această dată, atât în mod direct, cât și prin intermediul instituțiilor noastre reprezentative din domeniile culturii, agrementului și transportului aerian, instituții care contribuie la promovarea imaginii orașului și județului nostru și care sunt puncte de atracție pentru vizitatori din țară și din străinătate.”

 

Târgul de Turism al Olteniei se desfășoară în perioada 09 – 11 martie 2018 la Centrul Multifuncțional Craiova.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro