Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Radu Preda: Noi am muncit ani de zile să facem proiecte, proceduri, licitații, iar lor le ia zile să le închidă pe toate
0 Publicat la 31 ianuarie 2020, ora 20:02, 1617 / 1527 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 175 voturi
   

Senatorul Radu Preda a declanșat un nou atac la adresa PNL în cadrul Conferinței Județene PSD Dolj.

 

“Miza noastră este ca, de la alegeri la alegeri să ne autodepășim. Suntem aici colegi, primari, care constant sar de 90% voturi pentru PSD atunci când sunt alegeri. Sunt oameni care au în spatele lor echipe minunate. Noi avem încredere în fețele pe care PSD le poate scoate în față. Noi știm că avem în echipa PSD oameni buni. Am avut un mandat guvernamental bun. Scorul luat de Iohannis nu este scorul PNL, iar asta o să o simtă ei data viitoare, când o să vină în luptă directă cu noi. Între noi și ei. Așa cum spunea Olguța Vasilescu, între oamenii care nu au vopsit o lacră de gard în Craiova și Dolj și noi. Iar eu nu vreau să le dau numele, că îi umflăm, îi facem vedetă. Vă spun că avem moțiune de cenzură în parlament și nu e una a alegerilor în două tururi sau în în șapte tururi. Avem o moțiune de cenzură a nesimțirii, a indolenței, a guvernării împotriva românior. Oamenii ăștia, când s-au așezat acolo, au început să facă lucruri pe care noi nici nu le visam – asumarea pe bugetul de stat și toate asumările despre care acum, CCR ne spune că nu sunt constituționale.Oamenii ăștia nu au niciun fel de respect față de lege. Eu sunt convins că această moțiune de cenzură va da jos guvernul PNL. Noi am muncit ani de zile să facem proiecte, proceduri, licitații, iar lor le ia zile să le închidă pe toate”, a declarat Radu Preda.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro