Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Radu Preda: “Nu e incredibil că Macron preia modelul PSD”
0 Publicat la 11 decembrie 2018, ora 00:08, 4683 / 4349 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 868 voturi
   

Senatorul Radu Preda a declarat că este normal ca preşedintele Franţei să preia modelul programului de guvernare al Partidului Social Democrat, şi a argumentat de ce este normal:

“Nu e nimic INCREDIBIL, măsurile din programul PSD se vede clar că produc efecte, creste gradul de bunăstare, ajută economia și generează plus valoare locală. Suntem campioni în ultimii doi ani la creștere economică, la creșterea veniturilor, la creșterea PIB-ului și la crearea în România a unei clase de mijloc care câștigă decent și nu are de gând să plece din țară. Următorul pas este acela de a plăti pensii îndestulătoare pentru cei care au clădit cu sudoare, efort și multă muncă tot ce însemna România de azi”, a declarat senatorul Radu Preda.

Emanuel Macron a propus mai multe puncte prin care să crească traiul pentru francezi, modelul ales de preşedintele Francez fiind unul care seaman izbitor cu măsurile adoptat de PSD prin programul de guvernare în România.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro