Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Radu Preda: Vă manifestați ca un Sultan al Înaltei Porți, domnule Klaus Iohannis!
0 Publicat la 14 ianuarie 2019, ora 19:39, 3069 / 2825 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 769 voturi
   
Senatorul Radu Preda a avut un mesaj pentru președintele României, după ce acesta din urmă a declarat că o va refuza iarăși pe Lia Olguța Vasilescu pentru preluarea Ministerului Dezvoltării.

"Un ministru bun așa ca Olguța Vasilescu găsești greu și dacă te uiți fără patima la rezultate (legea salarizării, legea pensiilor, reforma sistemului de asistență socială) cu siguranță îl dorești într-o zonă a guvernării care acum nu produce efecte la nivelul așteptat de cetățean (Ministerul Transporturilor).
După un refuz pueril, motivat de invidie și de interese meschine și mercantile, liderii PSD reașeaza un lider important și cu imagine bună într-o zona cu maxima greutate pentru toată administrația locală (Ministerul Dezvoltării). Președintele Iohannis cu o explicație subțire refuza nominalizarea motivând (altfel decât prevede legea) că nu este convins de capacitatea unui om care este Deputat la cel de-al treilea mandat, cu un mandat de Senator, după două mandate de Primar în Craiova și votat de români ca cel mai de încredere Ministru al guvernării PSD-ALDE că ar putea face treabă bună pe o zona unde administrația din comunele, orașele și municipiile din România are nevoie de ajutor pentru o dezvoltare accelerată, pentru reducerea decalajelor și păstrarea românilor acasă. Așteptăm cu toții sa vedem cu ce motive greu de pus pe hârtie mai vin specialiști de la Cotroceni. 
Vă place Europa la declarații dar în fapt vă manifestați în decizii ca un Sultan autocrat al Înaltei Porți, domnule Klaus Iohannis!", a declarat senatorul Radu Preda.

 
 
10-01-2019 16:14:19
 
 
10-01-2019 16:13:21
 
10-01-2019 16:12:53
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro