Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
RAT Craiova își modifică o parte din trasee
0 Publicat la 1 iunie 2020, ora 17:35, 333 / 302 afişări Micapi
Nota medie 5.9/10 din 56 voturi
   

Începând de luni, #1iunie, RAT Craiova aduce modificări la o parte din traseele mijloacelor de transport în comun.

Conform Contractului de servicii publice încheiat cu Primăria Craiova, RAT Craiova modifică următoarele trasee de autobuze: Traseul 9, Traseul 20 și Traseul 24.
Având în vedere dezvoltarea orașului dar și faptul că unele zone ale municipiului Craiova erau neacoperite de trasee, dar și a dezvoltării economice în zona Parcului Industrial, s-a dispus înființarea de noi stații.
Stația nou înființată Parc Industrial, de pe Traseul 9, va fi disponibilă pentru plecările din capătul de linie Craiovița din intervalul 6.50-8.50 și pentru plecările din capătul de linie Metro, din intervalul 15.30 - 17.30.
Traseul 20 (Gară – Parc Tineretului) își va schimba traseul pe porțiunea: Frații Buzești – Stadion – Spitalul nr. 1 – Strada Tabaci – Bulevardul Râului – Parc Tineretului.
Astfel, vor fi înființate 3 noi stații pentru Traseul 20 : Spitalul nr. 1 și Strada Tabaci tur / retur .
Traseul 24 va beneficia de 2 stații noi în cartierul Rovine – Stația Tudor Arghezi, la intersecția străzilor Nicolae Iorga, Bucovina și Buciumului: Stația Rovine – la intersecția străzilor Nicolae Iorga și Dezrobirii.
La intrarea în vigoare a noului traseu 24, stația de la intersecția străzilor Dezrobirii și Traian Lalescu (Piață Rovine) va fi desființată.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro