Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Realizare extraordinară pentru Andreea Morra, o tânără designer din Craiova
0 Publicat la 23 noiembrie 2018, ora 14:03, 1546 / 1339 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 633 voturi
   
Tânăr designer din Craiova își vinde creațiile în cele mai exclusiviste buticuri din sudul Frantei

Andreea Morra a reușit anul acesta sa facă precontracte de vânzare a articolelor vestimentare cu unele din cele mai exclusiviste buticuri din Riviera Franceză. Andreea Morra cochetează de ani buni cu moda, dar de curând a decis să-și pună în realitate visurile, astfel încât a accesat fonduri europene pentru finanțarea unui atelier de creație vestimentară. Ca studii, a absolvit cursurile uneia dintre cele mai cunoscute școli de formare profesională din România - Dalles GO, sub atenta îndrumare a Doinei Levintza.

 

"A fost un an greu, cu foarte multa muncă, nopți nedormite dar cu satisfacții pe măsură". Andreea Morra a identificat o mare oportunitate în piata din afara tarii, în special în Saint Tropez, loc în care femeile își doresc sa poarte ținute cât mai exclusiviste.

 

Astfel, tinerii antreprenori români  arată ă își fac loc pe piețele internaționale unde posibilitățile de extindere sunt mult mai mari.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro