Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Săptămâna viitoare
Restricţii rutiere! Se pune ultimul strat de asfalt pe Calea Bucureşti
0 Publicat la 23 octombrie 2015, ora 14:16, 2345 / 877 afişări Micapi
Nota medie 5.9/10 din 441 voturi
   
Lucrările pe Calea Bucureşti se apropie de final. Săptămâna viitoare se aplică stratul de uzură.

Primăria Municipiului Craiova anunţă că pentru aşternerea stratului rutier de uzură pe strada Calea Bucureşti, lucrări executate în cadrul proiectului “Dezvoltarea transportului ecologic in Municipiul Craiova”, proiect finanţat prin P.O.R. 2007-2013, Axa Prioritară 1, Domeniul Major de Intervenţie1.1. sunt necesare instituirea unor restricţii privind circulaţia rutieră, după cum urmează:

 

- Marţi, 27 octombrie 2015 se va închide traficul auto pe firul stâng al străzii Calea Bucureşti, pe sensul de mers către Electroputere (partea cu Piaţa Centrală), sectorul de drum cuprins între intersecţia cu bulevardul Carol I şi intersecţia cu str. Horia, în două etape:

- în prima etapă, între orele 0700–1300 se va lucra pe tronsonul dintre intersecţia cu bvd. Carol I şi intersecţia cu str. Fraţii Goleşti

- în etapa a doua, între orele 1300–2000 se va lucra pe tronsonul dintre intersecţia cu str. Fraţii Goleşti şi intersecţia cu str. Horia

- Miercuri, 28 oct. 2015 se va închide traficul auto pe firul stâng al străzii Calea Bucureşti, pe sensul de mers către Electroputere (partea cu Facultatea de Mecanică), sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Horia şi intersecţia cu str. Sărarilor, în două etape:

- în prima etapă, între orele 0700–1300 se va lucra pe tronsonul dintre intersecţia cu str. Horia şi intersecţia cu străzile Petre Ispirescu – Spania

- în etapa a doua, între orele 1300–2000 se va lucra pe tronsonul dintre intersecţia cu străzile Petre Ispirescu – Spania şi intersecţia cu str. Sărarilor

- Joi, 29 oct. 2015, se va închide traficul auto pe firul stâng al străzii Calea Bucureşti, pe sensul de mers către Electroputere (partea cu Fabrica de Pâine), sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Sărarilor şi Pasajul Electroputere.

 

Ca urmare a acestor lucrări circulaţia rutieră se va desfăşura cu restricţii, pe celălalt fir de circulaţie al străzii Calea Bucureşti.

Solicităm conducătorilor auto să evite în această perioadă să tranziteze Calea Bucureşti, folosind rute alternative, iar cei care vor tranzita zonele de lucrări sunt rugaţi să respecte cu stricteţe semnalizările rutiere temporare instituite.

 

Foto: Radu Preda

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro