Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Craiovenii vor avea căldură
S-a găsit soluția pentru Termo Craiova
0 Publicat la 25 noiembrie 2017, ora 11:26, 5057 / 2144 afişări Mihaela Anton
Nota medie 6.0/10 din 765 voturi
   
Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a declarat că, în urma întâlnirii de ieri cu Secretarul de stat Doru Vișan și directorul Complexului Energetic Oltenia – Sorin Boza, s-au pus bazele măsurilor necesare înființării companiei integrate ce va furniza agentul termic în Craiova. Întâlnirea de lucru a avut loc la Termocentrala de la Ișalnița.

“Întâlnirea de astăzi a fost una dintre cele mai importante pentru viitorul municipiului nostru și al cetățenilor săi. Împreună cu Ministrul Energiei, secretarul de stat din cadrul Ministerului și conducerea Complexului Energetic Oltenia am stabilit care sunt măsurile pe care le vom întreprinde, în perioada imediat următoare, în vederea constituirii societății comune de furnizare a energiei termice către populația Craiovei, după un calendar de lucru foarte clar. Realizarea companiei mixte între Primăria Craiova și Complexul Energetic va aduce beneficii extraordinare tuturor celor implicați în acest proces, dar în special cetățenilor Craiovei. Totodată, am trecut în revistă măsurile luate, în ultima perioadă, de Termo Craiova SRL și CE Oltenia, pentru a asigura, în această iarnă, furnizarea agentului termic în cele mai bune condiții către populație. Cu această ocazie, asigurăm cetățenii Craiovei că sunt cele mai ample măsuri luate vreodată pentru perioada iernii și că vor avea parte, în sezonul 2017 – 2018, de căldură la parametrii optimi, fără sincope”, a declarat Priarul Craiovei, Mihail Genoiu.

La întâlnirea de ieri au mai fost prezenți  viceprimarul Stelian Bărăgan și prefectul Dan Purcărescu. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro