Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Salubritatea a suplimentat efectivul pentru combaterea poleiului
0 Publicat la 2 decembrie 2014, ora 13:36, 3316 / 1780 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 785 voturi
   
Nu mai puţin de 36 de tone de material antiderapant au fost împrăştiate pe carosabilul din Bănie în ultimele zile. Pentru a face faţă vremii urâte, conducerea companiei DE LA Salubritate SA a trebuit să mărească numărul utilajelor de la deszăpezire.

În prima zi au fost împrăștiate 36 tone de material antiderapant în intersecțiile din oraș, în zonele de pantă, precum și în sensurile giratorii și pe cele trei pasaje (suprateran, Electro, CFR). Pentru că vremea nu s-a ameliorat, acţiunea a fost extinsă în tot oraşul.

 

Pe data de 1 Decembrie s-au împrăştiat 127 de tone de material antiderapant, iar din seara zilei de 1 decembrie operațiunea a vizat atât combaterea poleiului cât și îndepărtarea zăpezii depuse pe carosabil, fiind împrăștiate peste 202 tone material antiderapant astfel încât arterele principale și străzile adiacente să fie menținute la un nivel funcțional.

 

59 de muncitori necalificați din cadrul SC Salubritate Craiova SRL, Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ, Termo Craiova precum și Companiei de Apă Oltenia au intervenit pentru combaterea poleiului de pe trotuarele din municipiu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro