Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
SC Termo, pregătită în caz de avarii
0 Publicat la 10 ianuarie 2017, ora 14:07, 1369 / 549 afişări Ramona Oprea
Nota medie 5.9/10 din 270 voturi
   
Conducerea SC Termo a mobilizat în această perioadă o echipă de intervenţie în caz de existenţă a unor avarii ce includ termoficarea Craiovei.
După spusele conducerii, în municipiul Craiova, nu există bloc fără furnizare de căldură din cauze tehnice sau a neplătirii facturilor, deoarece fiecare asociaţie de locatari are încheiat contractul cu SC Termo.
Din cauza vechimii conductelor ce înconjoară oraşul, reprezentanţii SC Termo se pregătesc să intervină în orice situaţie, luând în calcul gerul neaşteptat.
” Fiind vorba de nişte temperaturi extrem de scăzute, se poate întâmpla ca şi ţevile noastre să pleznească. De cum a început iarna, am luat în calcul acest lucru, dar acum, când este şi mai frig, atenţia este sporită îndeosebi acolo unde se cunoaşte că există vulnerabilităţi. Se monitorizează întregul circuit, dar insistăm acolo unde ştim că am putea avea unele probleme”, a explicat Sorin Iordache, din partea SC Termo SRL Craiova.
Potrivit conducerii, a fost deja formată o echipă de intervenţii pentru a nu exista niciun fel de problemă din punct de vedere al deplasării.
” Echipa de intervenţie este mobilizată 24 de ore din 24 de ore şi, în cazul în care se anunţă o avarie, reacţionează în termen foarte scurt. Merge acolo şi, indiferent de situaţie, că sunt nu ştiu câte grade afară, vor lucra şi vor remedia orice problemă fiindcă nu ne permitem să lăsăm oamenii în frig. Aşa că populaţia Craiovei trebuie să stea liniştită fiindcă, din acest punct de vedere, noi suntem pregătiţi, ţinem situaţia sub control”, a mai spus Sorin Iordache.
Ulterior, SC Termo consideră că ar putea exista o avarie la punctul de furnizare din Cartierul Bariera Vâlcii II, situaţie ce a avut loc şi la finele săptămânii trecute. Altfel spus, termoficarea ar putea scădea în apartamentele ce primesc căldură prin intermediul acestor puncte de furnizare a căldurii.
„O avarie la furnizor a mai fost, dar a fost remediată într-un timp foarte scurt şi se furnizează căldură populaţiei în mod normal acum. În acest caz, noi suntem în imposibilitatea de a furniza căldură prin punctele termice, însă nu va fi vorba de oprirea definitivă a căldurii. Se asigură căldură, doar că la o presiune mai slabă. Astfel de situaţii sunt rare şi, repet, independent de noi, şi oricum furnizorul nu întrerupe total distribuţia”, a menţionat Sorin Iordache.
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro