Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Se știu câștigătorii pentru primele două tronsoane ale Drumului Expres Craiova - Pitești
0 Publicat la 2 octombrie 2018, ora 12:23, 3411 / 3210 afişări Mihai Miron
Nota medie 6.1/10 din 491 voturi
   

În scurt timp, craiovenii vor scăpa de coada de la Balș. Asta pentru că, primele două tronsoane ale Drumului Expres Craiova – Pitești au fost adjudecate. Anunțul a venit eri, din partea premierului României, Viorica Dăncilă, aflată în vizită la Craiova.

 

“„Au fost desemnaţi câştigătorii contractelor de proiectare şi execuţie al Drumului Expres Craiova-Piteşti, tronsoanele 1 şi 2. Durata de realizare a acestor contracte este de 36 luni, perioada de garanţie a lucrărilor este de 7 ani. Execuţia lucrărilor pe cei 58 de km va duce la decongestionarea traficului în localităţile Balş şi Slatina.”

 

“Primele doua loturi ale Drumului Expres in regim de autostrada Pitești - Craiova au fost deja atribuite. Tronsoanele vizează traseul Craiova - Bals - Slatina, adică cea mai aglomerata zona a Olteniei. După rezolvarea contestațiilor, vor fi atribuite și celelalte doua tronsoane, de la Slatina la Pitești. Firmele vor trebui sa execute proiectul tehnic și sa construiască autostrada”, a declarat Ministrul Muncii, LiaOlguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro