Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Se știu constructorii primelor tronsoane ale drumului expres Craiova - Pitești
0 Publicat la 16 februarie 2018, ora 19:57, 9836 / 9017 afişări Mihaela Anton
Nota medie 5.8/10 din 874 voturi
   

Craiova-Pitești devine realitate. Primele două tronsoane au fost deja atribuite.

 

“Drumul expres Craiova-Pitești este vital pentru dezvoltarea acestei zone, iar acum, cu primele două loturi atribuite, Craiova devine un competitor serios pe piața forței de muncă pentru investitori.  Iată că dovedim încă odată că noi, parlamentarii PSD Dolj, nu ne-am dus degeaba în Parlament. Așteptăm cu nerăbdare începerea lucrărilor și sperăm ca în cel mai scurt timp să putem merge spre capitală pe acest drum express de mare viteză”, a declarat senatorul Radu Preda.

Vestea a fost dată de vicepremierul României, Paul Stănescu.

“Proiectul privind drumul expres Craiova-Balş-Slatina-Piteşti este în procedură de achiziţie publică. Sunt patru tronsoane şi deja înţeleg că două au fost achiziţionate – partea de proiectare şi execuţie. Acest lucru înseamnă că la sfârşitul acestui an, începutul anului viitor, se poate intra în pâine. Sunt asigurate fondurile pentru drumul expres şi spun că suntem în grafic. Nu se mai poate întâmpla altceva şi să nu mai fie. Am tot vorbit despre acest proiect şi eu sunt convins că se va întâmpla”, a declarat Paul Stănescu, citat de gazetanoua.ro „Celelalte două tronsoane urmează. Avem o mare problemă privind achiziţiile publice şi în ceea ce priveşte Legea achiziţiilor publice, am stabilit în grupul PSD-ALDE, să intre în procedură de urgenţă pentru că aici avem cele mai mari dificultăţi. Necesită timp, dar până la urmă am pierdut proiecte din cauza acestei legi. Sper ca în această sesiune parlamentară, cel mai târziu, să rezolvăm această problemă, iar la Slatina, drumul expres să se întâmple cât mai repede”, a declarat Paul Stănescu.

Drmul express Craiova – Pitești are în total patru tronsoane și se întinde pe o suprafață de 121,15 km.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro