Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Spălătoria și cantina Spitalului “Victor Babeș”, aduse la cele mai înalte standarde
0 Publicat la 19 iulie 2018, ora 20:57, 4165 / 3936 afişări Francesca Minovici
Nota medie 6.0/10 din 569 voturi
   
Reabilitarea cantinei și spălătoriei de la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” s-a încheiat. Decontul Primăriei Craiova a fost de peste 1 milion de lei. La vizita de lucru au fost prezenți Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, viceprimarii Craiovei, Adrian Cosman și Stelian Bărăgan și administratorul public al orașului, Sorin Manda.

Lucrările la spitalele craiovene au început în anul 2013, sub mandatul primarului Lia Olguța Vasilescu. La Spitalul “Victor Babeș” au fost reabilitate toate saloanele, de la tocărie până la tencuieli și achiziții de aparatură medicală.

Investițiile nu s-au finalizat însă odată cu plecarea Liei Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, ci au fost continuate de actualul primar, Mihail Genoiu, care a inaugurat primele investiții ale mandatului la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș”. Este vorba de cantina și spălătoria spitalului, care au fost aduse la cele mai înalte standarde.

 

“Va urma reabilitarea termică a pavilionului central care este în fază foarte avansată și sperăm cât de curând să avem semnat contractul de finanțare, să începem lucrarea. La interior totul a fost realizat anii anteriori când în mandatul doamnei Lia Olguța Vasilescu am fost cu toții prezenți pe fiecare secție, pe măsură ce s-a realizat reabilitarea”, a declarat edilul Craiovei. , conform lupamea.ro.

 

“Am modernizat spălătoria datorită faptului că am redeschis secția de Terapie Intensivă anul trecut și am considerat necesar să mai achiziționăm o mașină de spălat pentru a reduce riscul infecției nozocomiale, spălătoria beneficiind deja de celelalte aparaturi achiziționate în timp, dar acum avem tot ce ne trebuie pentru a identifica fiecare secţie pe circuitul ei. În ceea ce priveşte bucătăria, blocul alimentar este acreditat din punct de vedere al siguranţei alimentare la standarde europene, fiind compartimentat conform normelor în vigoare. În bucătărie bolnavii beneficiază de meniuri pregătite conform bolii de care suferă şi mă refer în special la cei cu hepatită, cu tuberculoză şi la imunodeficienţe”, a declarat Adina Turcu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș.”

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro