Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Cea mai tare piscină din Craiova
Ştrandul Colosseum se deschide sâmbătă
1 Publicat la 5 iunie 2014, ora 15:50, 14675 / 3411 afişări C.V.
Nota medie 6.0/10 din 956 voturi
   
După investiţii masive făcute în modernizare, ştrandul din cadrul complexului Colosseum din Craiova va fi redeschis la sfârşitul acestei săptămâni. Managerii complexului au decis ca, la inaugurare, domnişoarele să beneficieze de intrare liberă.

Bazinul are suprafaţa totală de 500 de metri pătraţi, piscina putând fi folosită atât de către copii, cât şi de către adulţi. Adâncimea maximă este de 4 metri, iar pe margine sunt disponibile 400 de locuri pe scaune, bănci şi şezlonguri. În plus, complexul conţine spaţii sportive pentru tenis cu piciorul, tenis de masă, volei sau mini fotbal. Ştrandul va fi deschis în fiecare zi, între orele 9 şi 20, cu excepţia zilelor de luni, când se face ecologizarea cu o echipă de profesionişti.

Accesul în piscină se face pe bază de legitimaţii care pot fi procurate de la locaţie (strada Calea Brestei, nr. 82). Fetele au intrarea gratuită doar sâmbătă. În rest, preţul de acces va fi de 15 lei pentru adulţi şi de 10 lei pentru copiii mai mari de 5 ani. Cei cu vârste până în 5 ani beneficiază de intrare liberă pe tot parcursul sezonului.

Complexul Colosseum mai are în componenţă o terasă amenajată cu stil de 150 de locuri, un restaurant select pentru evenimente cu 200 de locuri şi o sală cu 40 de locuri ideală pentru petrecerile private.

 
afiseaza mai multe
Rebeca
Sambata aceasta 12.07.2014 intrarea fetelor este gratuita ?
11 iulie 2014, 17:59
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro