Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Teatrul Colibri continuă Stagiunea estivală 2020, în week-end, cu spectacole în aer liber!
0 Publicat la 11 iunie 2020, ora 17:05, 227 / 213 afişări Micapi
Nota medie 6.2/10 din 46 voturi
   
Teatrul pentru copii și tineret Colibri continuă în week-end Stagiunea estivală 2020 cu două reprezentații ale spectacolului Cenușăreasa, în aer liber, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Sâmbătă, 13 iunie 2020, la ora 17:00 ne dau întâlnire, pe esplanada Teatrului Colibri, actorii Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu, care fac parte din distribuția spectacolului Cenușăreasa, adaptare după Frații Grimm, regia și scenariul Ionica Dobrescu, scenografia Iulia Goanță, muzica Alin Macovei - Moraru, versuri Valentin Dobrescu.

 

A doua reprezentație a spectacolului Cenușăreasa este programată în Parcul Romanescu, la Teatrul de Vară, duminică, 14 iunie 2020, la ora 11:00.

 

Accesul la ambele reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiile special amenajate pentru public, potrivit normelor în vigoare în timpul stării de alertă cauzată de COVID-19.

 

 Contăm și de această dată pe spectatorii noștri în fața noilor provocări: purtarea obligatorie a măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m dintre locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

 

În același timp, mulțumim Primăriei Municipiului Craiova, forțelor de ordine: Inspectoratul de Jandarmi „Mihai Bravul“, Poliția Locală, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, ISU Dolj, și în mod deosebit colegilor de la Opera Română Craiova pentru promptitudine, solidaritate, colegialitate.

 

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro