Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Eleganţă, stil şi diversitate
Terasa MRC House se deschide vineri, 23 mai
0 Publicat la 22 mai 2014, ora 13:36, 4449 / 1995 afişări C.V.
Nota medie 6.0/10 din 860 voturi
   
Dechiderea oficială a terasei restaurantului MRC House de pe strada Părului va avea loc vineri, cu începere de la ora 20. Clienţii sunt aşteptaţi la inaugurare cu un meniu special şi cu un spectacol de muzică live sută la sută.

Din meniu nu vor lipsi foie gras la tigaie cu mere, momiţe de vitel la tigaie şi frigăruile de ficat şi inimă de raţă, asezonate cu un Roze Pinot Noir. Ca şi gustări calde, clienţii localului vor putea degusta picioare de pui de baltă, foietaj cu spanac şi ricota şi scoici Saint Jacques şi castraveţi confiaţi, plus un Sole Chardonnay Barrique sec. La felul principal veţi fi serviţi cu caracatiţă în sos de vin, rulou umplut de curca, muşchiuleţ e miel în foiuetaj şi cu Cocoşul dintre Vii Syrah. Urmează desertul cu mille-feuille cu ciocolată, tortul basc şi mille-feuilles de caramel cu mere confiate, acompaniate de Fetească Regală sau Muscat Ottonel şi Roze, plus o degustare de vin cu soiuri din Cramele Recaş. Costul meniului este de 95 de lei de persoană, iar clienţii care sunt şi cititori ai ziarului Micapi vor avea o reducere de 5 la sută.

Pe tot parcursul serii va cânta akCarol.

Rezervările se pot face la numerele de telefon 0351.441.851 şi 0749.144.616.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro