Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate S-a oficializat
U Craiova are un nou partener cu bani
0 Publicat la 23 octombrie 2015, ora 11:00, 3474 / 1292 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.8/10 din 547 voturi
   
Universitatea a reuşit să atragă un nou sponsor. După ce anul trecut a încheiat o colaborare cu Sticky, anul acesta a venit rândul celor de la Alexandrion să bată palma cu clubul craiovean.

La eveniment a fost prezent managerul Craiovei, Felix Grigore, Nawaf Salameh, Emil Săndoi, Bogdan Vătăjelu şi directorul de la Nitela, Emil Niţă.

 

Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Alexandrion Group, a spus: „Mă simt foarte bine aici în Oltenia, în prezența dumneavoastră. Cu domnul Felix Grigore am lucrat și am scris istorie împreună. Alexandrion Group are o implicare în sport de 20 de ani, aceasta este în structura business-ului nostru. Este un început al colaborării cu Universitatea Craiova și ne dorim să fim parteneri de cursă lungă, iar implicarea noastră să crească an de an. Avem în vedere și programe de atragere a suporterilor. Urez echipei mult succes, rezultate cât mai bune. Voi face tot posibilul să fiu în tribune la meciul cu Dinamo. Simt că va câștiga Universitatea“

 

Emil Niță, președintele Nitela, a declarat: Mă bucur că am putut fi liantul dintre partenerul meu și clubul meu de suflet. Este al doilea parteneriat pe care-l mijlocesc. Mai avem demarate și alte discuții pentru susținerea echipei, pentru că orașul Craiova are nevoie de o echipă puternică. Am învățat de la fotbaliști, din dorința lor de performanță, ei m-au călăuzit în viață și acum îmi doresc, pe cât pot, să ofer și eu clubului pe care-l iubesc“.

 

Antrenorul principal al Universității își dorește ca duminică să-i facă fericiți pe noii parteneri ai clubului: „Pe domnul Niță îl cunosc de mult timp, știu că a fost sufletește alături de Universitatea Craiova. Acum îl avem alături și pe domnul Nawaf Salameh căruia îi urăm bun venit în familia Universității Craiova. Ne dorim să vă facem cât mai multe bucurii, iar primul moment va fi la jocul cu Dinamo“.

 

Din partea echipei a vorbit Bogdan Vătăjelu: „Mă simt onorat să fiu între oameni încărcați de istorie, chiar dacă vorbim de jucătorii Craiovei Maxima, ori de Alexandrion Group. Ambele embleme sunt încărcate de istorie. Sunt sigur că acest parteneriat va fi de succes. Ne bucurăm ca echipă că avem mulți oameni alături de noi, îmi dau seara ce înseamnă Universitatea Craiova“.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro