Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Răfuială la Ipoteşti
Un bărbat a fost împuşcat în fese de un poliţist
0 Publicat la 5 iunie 2014, ora 10:55, 3191 / 1251 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 574 voturi
   
La Ipoteşti ca-n Vestul Sălbatic. Un infractor a împuşcat un poliţist după care a fost împuşcat la rîndul lui de poliţist.

Poliţiştii au avut parte de o situaţie cel puţin delicată la Ipoteşti. O simplă arestare s-a transformat într-un scandal mosntruos. Bărbatul care trebuia să ajungă după gratii nu a vrut să se lase prins de nici un fel. A folosit tot ceea ce i-a căzut la îndemână pentru a scăpa de oamenii legii. Conform gazetanouă.ro, infractorul din Ipoteşti a împuşcat chiar un poliţist în timpul răfuielii. Cum a reuşit să pună mâna pe un pistol încă nu se ştie. Oamenii legii nu s-au lăsat mai prejos şi l-au împuşcat şi ei, la rândul lor, pe infractorul indisciplinat. Şi nu oriunde, ci în fese. „Este vorba despre un bărbat de 31 de ani din Ipoteşti, adus în Serviciul de Urgenţă al Spitalului Judeţean Slatina prin Serviciul de Ambulanţă, pentru o plagă împuşcată, transfixiantă la nivelul coapsei drepte şi o plagă împuşcată la nivelul coapsei stângi. De fapt, acelaşi proiectil a trecut prin coapsa dreaptă şi s-a oprit în coapsa stângă”, a declarat medicul Cornel Moisă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Slatina.  Mai pe româneşte, glonţul a intrat prin fesa dreapta şi s-a oprit în cea stângă. Acum, infractorul se află la spital unde va fi supus unei operaţii, urmând apoi să ajungă după gratii.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro