Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Victorie categorică
Leii alb-albaştrii au făcut câinii să schelălăie
0 Publicat la 25 octombrie 2015, ora 18:01, 3453 / 1302 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 605 voturi
   
Craiova şi-a demonstrat calitatea. Bawab de două ori şi Bancu au tranşat un meci în care Dinamo nu a existat.

Victorie la toate capitolele. Posesie, atitudine şi tabela de marcaj. Craiova a spulberat un Dinamo anemic. Recitalul l-a început Bawab, care, după un 1-2 cu Bancu, l-a ţintuit pe călcâie pe golkeeperul dinamovist şi a deschis scorul. Prima repriză a fost dominată de Craiova, dar fără efect pe tabelă.

 

Partea secundă a fost însă un adevărat recital alb-albastru. Bawab a mai înscris odată iar ultimul gol i-a aparţinut lui Bancu. Victorie categorică pe un Extensiv arhiplin.

 

"Îi felicit pe băieţi, este meritul lor. Au făcut o partidă foarte bună astăzi, exceptând debutul de meci. Am controlat jocul, este o victorie frumoasă şi cât se poate de meritată. Este prima victorie ca antrenor contra lui Dinamo, chiar spuneam înainte de meci că nu-mi aduceam aminte de când Universitatea nu bătuse pe Dinamo. Ştiam că Dinamo este o echipă foarte bună, foarte disciplinată, cu mulţi jucători de calitate, dar suntem foarte mulţumiţi de acest rezultat. Noi încercăm să tratăm fiecare joc la maxima capacitate şi să obţinem tot ce se poate. Jocurile cu Dinamo au o încărcătură specială, îmi aduc aminte de pe vremea când eram jucător. Fiecare oltean îşi doreşte o victorie contra lor.

 

Ivan este un tânăr cu un potenţial fantastic. La ora actuală este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, am vrea să-l ţinem şi din iarnă, dar nu ne-am împotrivi dacă ar avea posibilitatea unui transfer în străinătate. Mă bucur şi pentru Bancu, pentru că ştiţi ce problemă de sănătate a avut anul trecut. Îl felicit şi pe Bancu, îi felicit pe toţi jucătorii, astăzi au demonstrat că pot fi inspiraţi, pentru că de foarte multe ori ne-a lipsit inspiraţia. Mă bucur pentru public, îi aşteptăm şi la meciurile care urmează. Deja gândurile noastre zboară la următoarea partidă", a declarat Emil Săndoi.

 

 U Craiova – Dinamo Bucureşti 3-0

Au marcat: Bawab 13, 63, Bancu 65.

Stadion: “Extensiv”, spectatori: 6.000.

CS U Craiova: Bălgrădean – Achim, Popov, Iliev (40 Dumitraş), Vătăjelu – Bancu, Mateiu, Kay, Ivan (76 Herghelegiu) – Nuno Rocha, Bawab (84 Madson). Antrenor: Emil Săndoi.

Dinamo: Cerniauskas – Fai, Marc (68 Pulijc), Mevlija, S. Filip – P. Anton, Palic – C. Matei (60 Shalaj), Vojnovic (60 van Haaren), Rotariu – Gnohore. Antrenor: Mircea Rednic.

Arbitru: Istvan Kovacs (Satu Mare).

Cartonaş roşu: Anton 90.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro