Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Verdictul privind afilierea CS “U” Craiova a rămas în pronunţare
3 Publicat la 23 mai 2014, ora 16:17, 4617 / 1427 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 691 voturi
   
Deşi trebuia să se dea azi, un răspuns privitor la dreptul de afiliere definitivă a clublui CS Universitatea Craiova va fi dat in cursul săptămânii viitoare.

CS Universitatea Craiova nu a scăpat de emoţii. Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a lăsat verdictul pentru afiliere în pronunţare. Cel mai probabil, săptămâna viitoare se va da un răspuns. CS Universitatea Craiova se află în acest moment pe locul 2, cu şanse reale de a promova în Liga1.

 
afiseaza mai multe
vic
in acest litigiu, FRF a sesizat Comisia de Disciplina. Daca castiga CSU, FRF nu va face recurs. Daca castiga FRF, CSU va face recurs la Comisia de Apel iar in cazul unei decizii nefavorabile, CSU va merge la TAS. Valcea si Resita nu au ce face fiinca nu sunt parti in dosar. Daca decizia va fi favorabila CSU si va fi definitiva, nu mai poate fi intoarsa nici la TAS, in cel mai rau caz, TAS-ul va sanciona FRF-ul dar nu va intoarce o decizie definitiva.
23 mai 2014, 18:04
 
cornel
poate vrei sa spui verdictul privind dreptul de promovare a ramas in pronuntare........afilierea e de competenta ad gen a frf
23 mai 2014, 16:37
 
nume *
nu mai folositi cuvantul sanse reale spuneti ca sigur vom promova . fooortaaa stiintaaa
23 mai 2014, 16:36
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro