Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate România TV slăbește Antena 3
Victor Ciutacu pleacă de la Felix la Ghiță
0 Publicat la 25 martie 2013, ora 16:19, 3475 / 1691 afişări Claudia Vascău
Nota medie 6.0/10 din 719 voturi
   
Tonomatul de euro a spus că nu e vorba de vreun scandal.

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunţat, pe blogul său, că a decis să părăsească trustul Intact, la care a lucrat din anul 2004, şi că a ales să îşi continue cariera în televiziune, la România TV.

„Se termină un ciclu profesional şi de viaţă. După aproape nouă ani (dintre care peste şase şi la TV), părăsesc trustul Intact. A fost cel mai lung (şi cel mai plăcut) loc de muncă pe care l-am avut. Şi, în 20 de ani, am trecut prin câteva…Sigur, cea mai la îndemână e teoria conspiraţiei. O să vă dezamăgesc. Nu e nici un scandal. Şi, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce să fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrările-n mine. N-aş avea nici un motiv serios să mă plâng şi chiar nu-s genul care să-şi caute motivaţie pentru autovictimizare. E o oportunitate de carieră şi atât. Căreia, după ani de refuzuri fără să mă bat cu pumnu-n piept, am decis să-i dau curs. E decizia mea, e viaţa mea, e responsabilitatea mea”, a spus Victor Ciutacu, într-o postare pe blogul personal.
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro