Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Voluntariat privind dezvoltarea comunitară
0 Publicat la 9 ianuarie 2017, ora 14:31, 701 / 129 afişări Ramona Oprea
Nota medie 5.9/10 din 68 voturi
   
Tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-21 de ani care sunt pasionaţi de dezvoltarea proiectelor cu privire la mediu şi dezvoltarea comunităţii în care trăiesc au oportunitatea de a se înscrie până la data de 17 ianuarie la o nouă ediţie a proiectului “Pepiniera de Voluntari”.
Activităţile acestui proiect se vor demara sub aripa de cunoştinţe  a unei echipe de profesionişti despre mediul de afaceri românesc.
Durata acestui proiect este de 3 luni, în care participanţii vor avea la dispoziţie sesiuni de coaching, facilitare şi implementare şi vor putea pune în practică proiecte de durată. Se va începe cu 15 proiecte noi, pentru care tinerii participanţi vor avea un buget la dispoziţie şi consilieri care îi vor pregăti.
Pentru a aplica în acest voluntariat, cei interesaţi pot aplica pe site-ul următor până la data de 17 ianuarie: https://www.padureacopiilor.ro/pepiniera-de-voluntari-2-0/
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro