Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Acţiuni de prevenire ale poliţistilor locali
0 Publicat la 4 august 2017, ora 14:37, 2043 / 581 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.2/10 din 225 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație al Poliției Locale a Municipiului Craiova, au organizat și executat în perioada 01 – 04. august 2017, mai multe acțiuni specifice și punctuale de prevenție, cu scopul creșterii gradului de siguranță rutieră, în vederea conștientizării pietonilor asupra riscurilor la care se expun în cazul traversării neregulamentare, prin alte locuri decât cele menționate în O.U.G. nr. 195/2002 actualizată, privind circulația pe drumurile publice.

În acest sens, au afost avute în vedere zonele aglomerate din municipiului Craiova, unde au avut loc mai multe incidente rutiere produse din cauza neatenției pietonilor și a traversării neregulamentare, respectiv în zona spitalelor, instituțiilor publice, marketurilor, piețelor, parcurilor, etc.

Cu această ocazie, pietonii depistați au fost avertizați asupra riscurilor și le-au fost aduse la cunoștință prevederile și sancțiunile stipulate de legile speciale în vigoare.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro