Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Huawei transformă Craiova într-un oraș inteligent
0 Publicat la 19 noiembrie 2018, ora 12:46, 5680 / 5324 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.9/10 din 994 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Anunțuul a fost făcut de edilul Craiovei, Mihail Genoiu, după o întrevedere cu reprezentanții firmei Huawei la Craiova.

 

“Am avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții Huawei din Europa și România la care am discutat despre intenția companiei de a transforma Craiova într-un oraș smart, un proiect pilot pentru întreaga Europă.

Alături de Președintele CJ Dolj Ion Prioteasa, Administratorul public Sorin Manda, Viceprimarii Craiovei Adi Cosman și Baragan Stelian, am discutat cu Andrew Watson, expert siguranță publică și orașe inteligente, Jay LiuKai - director departamentul Enterprise, Adrian Ungureanu - director Vânzări, Richard Xueshe - manager de proiect, despre tehnologii pe care le putem implementa în Craiova pentru a deveni un oraș cu servicii publice inteligente.

Am pus bazele astăzi unei colaborări pe care sperăm să o ducem la bun sfărșit în perioada următoare”, a declarat Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova.

Huawei dezvolta orase inteligente prin sase tipuri de mecanisme de securitate: fizice, de retea, de tip host, solutii virtuale, aplicatii si date.

  • Centrul de date Cloud. Huawei ofera un centru de date Cloud securizat, bazat pe sisteme de arhitectura deschisa. Centrul de date integreaza si ofera informatii cu privire la orase extrem de utile guvernelor in efortul lor de eficientizare a serviciilor.
  • Broadband si Retele Internet of Things. Retelele de banda larga prin cablu si wireless permit o acoperire larga, facilitand accesul la diverse servicii publice.
  • Reteaua Huawei Internet of Things (IoT) gazduieste servicii de date pentru aplicatii industriale noi. Huawei a imbunatatit reteaua Internet of Things cu un sistem de operare IoT mai usor— LiteOS — la care se adauga o gama larga de porti de acces. Huawei contribuie in mod semnificativ la organizatiile din domeniul Narrowband Internet of Things (NB-IoT).
  • Platforme:
  • Platforma de prezentare a capacitatilor ICT: ofera capabilitati incapsulate si ambalate astfel incat dezvoltatorii din orice companie sa poata crea usor interfete deschise si sa dezvolte rapid aplicatii Smart City integrate.
  • Platforma de suport Big Data: ofera acces la istoricul datelor, precum si la date culese in timp real despre orase catre toate agentiile.
  • Platforma de activare a aplicatiilor: combina aplicatiile Huawei (procesare Big Data, managementul securitatii, procesare video si analiza) cu aplicatii terte – precum — Sistem de Informatii geografice (GIS), servicii publice, sisteme de identificare unitara si Single Sign-On (SSO). Rezultatul: schimbul rapid al datelor, software nou, operare si mentenanta imbunatatita pentru aplicatiile Smart City.
  • Huawei asigura securitatea oraselor inteligente cu sase tipuri de sisteme: fizice, de retea, de tip host, solutii virtuale, aplicatii si date. Securitatea este asigurata cu chip-uri si coduri sursa.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro