Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
UNTOLD, NEVERSEA si ELECTRIC CASTLE au fost anulate
0 Publicat la 2 iunie 2020, ora 12:23, 502 / 431 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.1/10 din 139 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Cele mai mari festivaluri de muzică din România nu o să mai aibă loc în 2020.

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă.

 

„În ultimii 5 ani, am trăit împreună, în fiecare an, cele mai intense experienţe şi am scris, an de an, cele mai frumoase capitole şi călătorii din povestea UNTOLD şi NEVERSEA. Vă mulţumim fiecăruia dintre voi! Împreună am devenit o comunitate de milioane de prieteni, care împărtăşim aceleaşi valori: muzica ce ne uneşte, dansul până la răsărit, mândria de a promova şi descoperi România, faptele bune pe care am ales să le facem împreună, an de an. La finele anului 2019, am pornit la drum pentru ediţiile din 2020 cu foarte multă încredere, cu planuri şi idei de excepţie, cu mulţi artişti pregătiţi să vină în premieră în România, cu noi proiecte şi noi campanii. Fără îndoială, anul 2020 se contura ca un an menit să depăşească, din nou, toate aşteptările!

 

DE LA ÎNCEPUTUL CRIZEI, ALĂTURI DE AUTORITĂŢI Din păcate, prima parte a acestui an ne-a adus o provocare pentru care întreaga planetă nu era pregătită. Am fost puşi în faţa unei situaţii care ne-a încercat tuturor răbdarea, înţelegerea, atenţia faţă de cei din jurul nostru. Epidemia COVID-19 ne-a făcut să privim cu teamă anul 2020, deoarece ultimele luni au fost marcate de incertitudine pentru toată lumea. Am ales să fim optimişti, am ales să luptăm pentru şansa noastră de a ne întâlni cu prietenii noştri şi în această vară, atâta vreme cât a existat o speranţă, fie ea cât de mică. În acelaşi timp, v-am asigurat de fiecare dată că suntem în contact permanent cu autorităţile din România încă din luna martie, pentru a înţelege evoluţia epidemiei şi că le-am solicitat să ne spună cât mai din timp dacă ni se va permite sau nu să organizam festivalurile noastre în acest an, cu atât mai mult cu cât sesizam că în majoritatea ţărilor afectate de pandemie din Europa, autorităţile au luat din timp decizia de a stopa organizarea de evenimente în această vară sau în acest an.

 

Ne-am arătat sprijinul în batalia anti Covid-19 în toată această perioadă prin campania UNITED, am susţinut toate măsurile şi am îndrumat fanii festivalurilor să respecte toate indicaţiile impuse de autorităţile din România. Totodată, am ţinut legătura strânsă şi cu alţi organizatori de evenimente din ţară şi din străinătate, deoarece, în această perioadă de incertitudine, am vrut să fim convinşi că în orice situaţie vom fi pregătiţi cu cele mai bune decizii, punând pe primul loc siguranţa şi sănătatea voastră, a festivalierilor, a partenerilor noştri, a locuitorilor oraşelor Cluj-Napoca şi Constanţa, a artiştilor şi, nu în ultimul rând, a miilor de oameni implicaţi cu atâta pasiune în organizarea evenimentelor. PESTE 95% DINTRE FANII CARE AU CUMPĂRAT ÎN ACEST AN, AU ACCESUL ASIGURAT LA UNA DIN URMĂTOARELE 3 EDIŢII UNTOLD ŞI NEVERSEA.

 

Timpul a trecut din păcate în defavoarea noastră, pandemia acoperind o perioadă de timp mult mai mare decât speram şi cei mai optimişti dintre noi, iar cu cât ne apropiam de lunile iulie şi august, în toată această incertitudine, realitatea părea că ne va duce încet încet spre cel mai trist dintre scenarii. În acelaşi timp, am încercat să înţelegem toate îngrijorările voastre, a zecilor de mii de oameni care aţi cumpărat deja un bilet sau abonament la ediţiile din 2020 şi am considerat că este datoria noastră, ca indiferent de deciziile pe care le vor lua autorităţile cu privire la desfăşurarea evenimentului în acest an, să vă asigurăm că aveţi posbilitatea de a vă transforma abonamentele şi biletele din acest an în abonamente şi bilete ANYTIME, care vă garantează accesul la una dintre următoarele trei ediţii, la alegerea voastră. Ne-am simţit cu adevărat o mare familie când am văzut cu câtă înţelegere şi susţinere aţi primit vestea noastră, peste 95% dintre dintre cumpăratorii de bilete şi abonamente la festivalurile din acest an transformându-le în ANYTIME.

Ne-aţi arătat, încă o dată, că avem cel mai frumos public pe care şi-l poate dori un festival, că nu suntem singuri, că aveţi încredere în noi şi că aşteptaţi la fel de mult ca noi să ne revedem oricând situaţia ne-o va permite. Iar pentru toată această răbdare şi înţelegere, vă mulţumim! EXPERIENŢELE UNICE UNTOLD ŞI NEVERSEA NU POT FI ORGANIZATE ÎN CONDIŢIILE DATE.

 

Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea şi siguranţa tuturor românilor, luăm decizia de a amâna UNTOLD şi NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021. Este o situaţie extrem de grea pentru noi toţi, suntem cu toţii cuprinşi de tristeţe, însă, aşa cum ne-am asumat de fiecare dată, trebuie să punem pe primul loc siguranţa tuturor, pentru a ne putea reîntâlni sănătoşi şi mai puternici în 2021.

În acelaşi timp, în condiţiile în care s-ar putea păstra pe parcursul întregii veri măsurile de protecţie, cum ar fi distanţarea socială, număr limitat la câteva sute de oameni care se pot strânge la un loc, devine imposibil să vă oferim experienţa de festival pe care ştim că o aşteptaţi şi pe care o meritaţi. Festivalul este despre bucuria de a fi împreună cu prietenii, despre bucuria de a fi în mulţime alături de alţi oameni frumoşi, iar orice restricţii în acest sens ne-ar face să trăim experienţa cu jumătate de măsură. Vom continua să păstrăm legătura cu autorităţile pentru a putea reveni către voi cu noua perioadă de desfăşurare a evenimentelor în 2021, în cele mai bune şi sigure condiţii.

 

BILETELE ŞI ABONAMENTELE RĂMÂN VALABILE PENTRU ANUL 2021. REFUND ÎN PERIOADA 1 OCTOMBRIE-31 DECEMBRIE 2021, PENTRU CEI CARE NU VOR PUTEA PARTICIPA

Suntem extrem de recunoscători celor peste 95% dintre cumpărătorii de bilete şi abonamente la festivalul din acest an, care le-au transformat în varianta ANYTIME. Pentru toată această încredere vă mulţumim şi vă promitem că veţi avea parte de cele mai frumoase experienţe la oricare dintre următoarele 3 ediţii veţi decide să participaţi! Toţi cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunţării ediţiei 2021, pentru transferarea biletului pentru ediţia de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziţionarea altor produse ale organizatorilor. Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediţia din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020.

De asemenea, toţi cei care au nevoie de suport pentru a îşi reprograma cazările de la Cluj-Napoca şi Constanta sau alte situaţii apărute ca urmare a acestei decizii, ne pot contacta pentru a le oferi tot suportul de care dispunem. În acelaşi timp, trebuie să rămânem cu toţii uniţi, să fim înţelegători unii cu alţii, deoarece dincolo de tristeţea de a nu ne întâlni în acest an, e şi datoria noastră de a ne asigura că vor trece cu bine peste această perioadă şi miile de furnizori, astfel încât să ne putem baza şi în perioada următoare pe aceiaşi oameni bine pregătiţi, pasionaţi, creativi, oameni fără de care nu am putea organiza an de an festivalurile.

Vom continua să rămânem împreună, să fim aceeaşi comunitate frumoasă şi vom continua să vă aducem bucurie în perioada următoare prin noi initiative, pentru a ne asigura că timpul rămas până când ne vom reîntâlni va trece mult mai uşor! Magia UNTOLD ne ţine împreună!”

 

Organizatorii Electric Castle au trimis, de asemenea, un comunicat în care anunţat amânarea pe anul viitor a festivalului:

„În primul rând, biletele voastre sunt în siguranţă. Toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia din 2021. Cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni. Vom reveni cu detalii în zilele următoare, iar până atunci vă mulţumim anticipat de răbdare. În al doilea rând, planul nostru e să reconfirmăm toţi artiştii anunţaţi pentru 2021 şi să reorganizăm lucrurile. Vom anunţa detalii pe măsură ce avem informaţii noi. Ne vom revedea cu siguranţă la castel, doar că de data asta va trebui să aşteptăm un pic mai mult. Urmăriţi pagina pentru informaţii noi şi, mai ales, aveţi grijă de voi!”, au transmis organizatorii Electric Castle.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro