Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Vrăjitorul din Oz şi Răţuşca cea urâtă, în week-end la Colibri
0 Publicat la 23 octombrie 2015, ora 10:46, 2013 / 1259 afişări Micapi
Nota medie 5.9/10 din 584 voturi
   
După Festivalul Internaţional de Teatru “Poveşti” de la Alba Iulia, Vrăjitorul din Oz îşi spune povestea pe scenă la Colibri în cadrul Festivalului Internaţional “Elena Teodorini” 2015, organizat de Opera Română Craiova.

Publicul se va bucura de frumoasa reprezentaţie, un musical pentru copiii de toate vârstele, sâmbătă, 24 octombrie 2015, de la ora 18:00. Spectacolul este o adaptare după L. Frank Baum, cu scenariul şi regia semnate Cristian Mitescu, scenografia Eugenia Tărăşescu – Jianu, muzica Alexandru Berehoi, coregrafia Ionuţ Sergiu Anghel. Călătoria în căutarea Oraşului de smarald şi a Vrăjitorului din OZ se face alături de actorii: Mugur Prisăcaru, Alis Ianoş, Cosmin Dolea, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Adriana Ioncu, Alla Cebotari.

Ziua de miercuri, 18 noiembrie 2015, va găsi Vrăjitorul din Oz în Bucureşti, invitat de Teatrul de animaţie Ţăndărică la Festivalul Internaţional al Teatrului Contemporan de Animaţie “ImPuls”, aflat la ediţia a XI-a.

Duminică, 25 octombrie 2015, la ora 11:00 întâlnim pe scena Fabricii de poveşti Răţuşca cea urâtă, de Hans Christian Andresen, într-un spectacol regizat de Todor Valov, cu scenografia semnată Stefka Kyuvlieva, pe muzica Elenei Metodieva. Întâmplări cu tâlc, pline de emoţie şi învăţături vom trăi împreună cu actorii: Alis Ianoş, Emanuel Popescu, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro