Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Administraţie Infrastructura rutieră
Străzile Eliza Opran și Izvorul Rece se vor asfalta pe investiții
0 Publicat la 20 iunie 2017, ora 09:32, 6302 / 2825 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 1412 voturi
   
Mihail Genoiu, a declarat că așteaptă să se finalizeze procedurilor de învestire în funcția de primar al Craiovei, ca apoi să poată intra în atribuții.

“Este o perioadă de așteptare. Am trecut de perioada alegerilor. La ora aceasta așteptăm validarea de la judecătorie,care se pare că durează destul de mult. Se pare că au fost și niște contestații în ultimul timp depuse.  Este destul de lung circuitul,după aceea trebuie să meargă la prefectură, să fie validat după care urmează o ședință a Consiliului Local de învestire. Abia apoi pot spune că mi-am intrat în atribuții.  Îmi doresc ca lucrurile să meargă cât mai repede. Momentan știu, din ceea ce am văzut, că este aproape finalizarea străzilor Henry Ford și Gârlești,  după care, o să înceapă investițiile în alte străzi, printre care Eliza Opran și Izvorul Rece care sunt cu proiectele executate.”

 

Mihail Genoiu a câștigat alegerile din 11 iunie, iar în acest moment se așteaptă din partea Prefecturii Dolj validarea scrutinului și învestirea în funcție. 

 

Pe lângă aceste străzi, în mapa trimisă la ANAP de către Primăria Municipiului Craiova se află, spre avizare, o listă cu 87 de străzi de pământ, care așteaptă să fie scoase la licitație, pe un acord cadru care se va întinde pe patru ani. 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro