Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Business Bugetul municipalităţii beneficiază de sume suplimentare
Kaufland cere teren să se extindă în parcare
0 Publicat la 23 iunie 2014, ora 11:37, 9372 / 3054 afişări C.H.
Nota medie 6.0/10 din 1371 voturi
   
Consilierii locali sunt chemaţi să aprobe o concesiune pe 10 ani, solicitată de Kaufland România. Proprietarii supermarket-ului din Craioviţa Nouă intenţionează să extindă parcarea pe o suprafaţă de 1.286 metri pătraţi.

Kaufland România a transmis o adresă către Primăria Craiova în care se precizează că extinderea vizează construcţia unei platforme pentru parcarea de maşini. “În această adresă, Kaufland România precizează că realizarea acestei investiţii este necesară pentru a veni în întâmpinarea unei circulaţii fluente a cetăţenilor ce apelează la serviciile asigurate de magazinul din Cartierul Craioviţa Nouă, fără a se crea ambuteiaje în cel mai mare cartier al Municipiului Craiova. Prin realizarea acestei investiţii Kaufland România precizează că va crea locuri de muncă suplimentare celor existente la acest magazin, iar bugetul autorităţii locale va beneficia de sume suplimentare ca urmare a concesionării terenului în suprafaţă de 1286mp, teren ce este un loc viran în acest moment. Realizarea acestei investiţii va transforma din punct de vedere urbanistic acestă zonă creând un aspect plăcut, şi totodată va salubriza acest teren pe care sunt aruncate în permanenţă resturi menajere sau de altă natură”, notează funcţionarii Primăriei Craiova.

Terenul în suprafaţă de 1286mp aparţine domeniului public al municipiului Craiova. În funcţie de votul plenului CLM din şedinţa din 26 iunie, concesionarea ar trebui să fie făcută pe o perioadă de 10 ani, iar preţul de pornire al negocierii redevenţei va fi stabilit prin raport de evaluare. 

Foto: ziuadedolj.ro.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro