Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business
La Craiova se produce cel mai bun motor din lume
0 Publicat la 18 iulie 2014, ora 12:28, 7825 / 3204 afişări C.V.
Nota medie 6.0/10 din 1644 voturi
   
Cu toate că producţia de automobile la uzina Ford din Craiova este în scădere, ajustată solicitărilor din piaţa auto a Europei, reprezentanţii companiei se mândresc cu ultima performanţă înregistrată în domeniul auto: motorul EcoBoost a obţinut recent premiul de cel mai bun motor al anului, pentru a treia oară consecutiv.

Directorul general al Ford România, Zoltan Brassai, a declarat că planurile de producţie ale companiei sunt flexibile şi racordate cererii de pe piaţa auto. Potrivit acestuia, 98 la sută din producţia de modele B-Max, care se fabrică la Craiova, se exportă. “Aici ar trebui să vedem și lucrurile pozitive și lucrurile celelalte. Lucrul pozitiv este că EcoBoost a fost ales motorul internațional al anului, un titlu global care înseamnă cel mai bun motor din lume și este ceva ca un motor să fie cel mai bun din lume trei ani la rând. Și puțini știu în țara asta că cel mai bun motor din lume este produs la Craiova. Deci asta este o mândrie deosebită pentru noi. În acest moment, este o scădere a pieței de automobile în Europa mai ales la segmentul de clase compacte și mici, cum este B-Max. Așa funcționează piața”, afirmat Brassai, citat de Agerpres.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro