Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business CFR n-a organizat nicio licitaţie de achiziţii
Trenul Hyperion rugineşte în depou
0 Publicat la 21 iulie 2014, ora 11:44, 12112 / 4593 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 2053 voturi
   
Primul tren electric fabricat în Craiova nu a adus profitul scontat. Conform reprezentanţilor companiei, trenul nu este, momentan, productiv, asta în condiţiile în care ratele la bănci luate pentru producerea trenului trebuie plătite.

Pentru a mai acoperi din pierderi, reprezentanţii companiei au declarat pentru zf.ro că vor pune trenul în circulaţie şi vor vinde chiar ei bilete: “Ne trage în jos trenul pentru că nu produce. Trebuie să plătim ratele la bancă, de aceea îl punem în circulaţie şi vom vinde chiar noi bilete. CFR Călători l-a folosit două luni într-un contract de comodat, dar nu face niciun demers să organizeze licitaţii pentru achi­ziţia sau închirierea de tre­nuri electrice, la care am fi putut participa“, a spus Ionel Ghiţă, preşedintele Softronic.

Reprezentanţii companiei încă trag speranţe că CFR Călători va demara licitaţiile pentru achiziţionarea de trenuri electrice Hyperion. Dacă nu se va întâmpla asta, compania va avea mari probleme în achitarea ratelor către bănci.  

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro