Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente Lucrurile se precipită pe orbita falimentului la clubul lui Mititelu
Condescu îi scoate pe fani din schemă: ar cam vrea 33 la sută din FC U
5 Publicat la 6 februarie 2014, ora 18:37, 4848 / 1809 afişări C.H.
Nota medie 5.8/10 din 719 voturi
   
Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs. Marin Condescu şi-a făcut un obicei în a-şi da cu stângu-n dreptul la FC U. A vorbit la început de cantonamente la Herculane pentru ca apoi să le facă la Cisnădie, de plata restanţelor către jucători pentru ca mai târziu să-i anunţe că le vor primi doar dacă promovează, iar acum pare să-i ia peste picior şi pe suporteri. După ce a declarat că va fi formată o asociaţie care să deţină 33 la sută din viitorul club, acum anunţă o cu totul altă schemă de acţionariat, fantezistă de altfel.

Potrivit declaraţiei acordate site-ului www.prosport.ro, Marin Condescu nu lasă să se înţeleagă că fanii echipei ar mai avea dreptul să deţină acţiuni la noua firmă care va administra echipa de fotbal (dacă această societate va funcţiona vreodată). “Vom face o societate nouă, în care eu voi avea 33%, Mititelu va avea 33%, iar cei de la CS Universitatea vor deţine restul de 33%. Indiferent cine promovează, CS Universitatea sau FC Universitatea, în Craiova va fi o singură formaţie în Liga I. Nu cred că ambele echipe au puterea de a promova”, a spus Condescu pentru www.prosport. O schemă fantasmagorică, ţinând cont de faptul că dinspre CS Universitatea nu vine niciun semnal că s-ar dori vreo asociere în cadrul unei entităţi din care să facă parte şi Adrian Mititelu.

Un semnal a venit doar din partea preşedintelui Marcel Iancu pe Facebook: “SI MIE NU-MI DATI 1 % DOMNILOR? DE APROAPE 3 ANI MA CERT SI EU CU TOTI SI CER DREPTATE PENTRU F C UNIVERSITATEA CRAIOVA”.

 
afiseaza mai multe
nume *
Condescu asta e Mititelu 2, ca Mititelu la randul lui e Dinel Staicu 2. Deci, condescu vrea 33 la suta, probabil pe mingile si gecile aduse in Parcul romanescu. Mai are putin si cere 50 la suta. Mie mi se pare ca vrea sa il curete pe Mititelu, ca vad ca doar el se foloseste de ideea tampita de fuziune. Cum sa fuzioneze Rotaru, Andrici, Brailoiu cu niste desculti?
7 februarie 2014, 12:33
 
nume *
Vrem fuziune dar fara groparul craiovei mititelu daca nu vrea atunci sa fie sanatos vom fi alaturi de echipa cetatenilor craiovei csu craiova
6 februarie 2014, 23:22
 
marius
probabil 33 la suta o fi intelegerea cu MUICELU , ajuta-ma , sa scap , sa treaca planul de reorganizare, tine echipa pe banii tai in retur si ai 33 la suta din viitoarea societate, iar pe suporteri ii mintim cu acest procent , caci numai un cretin ca mititelu poate sa creada ca va tine o echipa cu banii suporterilor, fara a avea un buget CLAR
6 februarie 2014, 17:58
 
marius
mititelu = condescu, practic ce calitate are el la ecest club , calitate oficiala , ca doar n-a venit de prost sa faca munca patriotica pt mititelu , este foarte dubios, vrea asocieri , el + mititelu si ce mai ramine , din actiuni pt restu e nebun cu capu. Pai ce poate oferi FCU , si nu are CSU, mare nebun se crede la tg jiu
6 februarie 2014, 17:48
 
nume *
asta s-a dilit de tot. nu mai publicati toate aiurelile lui Condescu
6 februarie 2014, 16:44
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro