Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente
Începe sezonul balurilor de boboci
0 Publicat la 17 octombrie 2013, ora 11:55, 2754 / 214 afişări Mădălina Petroşanu
Nota medie 6.3/10 din 62 voturi
   
Royal Models Agency şi Primăria Municipiului Craiova prezintă, în această toamnă, Balul Bobocilor 2013.

Startul acestor evenimente se dă, joi, 17 octombrie, ora 18.00, în Trend Studio Living Concept de către Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Liceul Charles Laugier şi Colegiul Tehnic C.D. Neniţescu. Acestea şi-au unit forţele şi resursele în organizarea unui spectacol incendiar. „Proiectul de anul acesta cuprinde pe lângă desfăşurarea tradiţionalelor baluri de boboci şi implementarea campaniei „Anul european al cetăţenilor”. Vrem să facem ceva mult mai mult şi să răsplătim rezultatele deosebite ale elevilor şi studenţilor”, a spus directorul Royal Models Agency, Tom Crîngureanu.
În cadrul fiecărui eveniment se va premia câte un elev sau student, iar la sfârşit, aceştia vor fi afişaţi pe pagina de facebook Royal Models Agency, unde timp de două săptămâni vor putea fi votaţi. Cel care va primi cele mai multe voturi, va câştiga o excursie, la alegere, în orice capitală europeană, Ultra ALL Inclusive.
Cel de-al doilea proiect vine în sprijinul comunităţii prin implementarea unei probe numite „Craiova-capitala culturală europeană”, în cadrul căreia fiecare liceu sau facultate va trebui să vină cu ceva specific în realizarea acestui ideal.
Tot în cadrul acestor baluri, mai există un proiect care se adresează caselor de copii şi bătrâni din Craiova. Cei care vor intra la eveniment vor regăsi la intrarea o urnă unde va trebui să lase o donaţie de minim 1 RON. Urna se va deschide împreună cu o comisie la Balul Balurilor 2013, iar banii rezultaţi, vor fi donaţi sub formă de cadouri, în perioada sărbătorilor de Crăciun, caselor de copii şi bătrâni din Craiova.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro