Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Evenimente Mici şi bere pe Centura de Nord
Ordin pe municipiu: „Să se facă picnic!"
0 Publicat la 28 aprilie 2013, ora 17:15, 6372 / 1361 afişări MICAPI
Nota medie 6.0/10 din 538 voturi
   
Compania de Apă a venit cu conducta şi robinetul, Salubritatea cu pubelele şi toaletele, iar Direcţia Silvică a asigurat locul de picnic, lângă liziera de pini din Bariera Vâlcii. Toate acestea s-au realizat în doar trei zile, la foc automat, sub supravegherea directă a primarului Lia Olguţa Vasilescu.

Municipalitatea a făcut demersuri încă de acum o jumătate de an către MApN să preia terenul de la tancodrom, pentru amenajarea unui spaţiu de picnic pentru craioveni. Cum birocraţia este de multe ori botniţă pentru administraţiile locale în proiectele importante, iar Guvernul trebuie să adopte o hotărâre în acest sens, Primăria s-a mişcat repede şi a încropit un loc special de grătare în Bariera Vâlcii, de care se pot bucura toţi craiovenii până pe data de 7 mai. „A trebuit să ne mobilizăm foarte rapid. Direcţia Silvică ne-a oferit acest teren, Compania de Apă a reuşit să tragă o ţeavă de apă până aici şi să monteze un robinet, iar Salubritatea va ridica toate gunoaiele care sunt depozitate în pubele. Oamenii au şi toalete ecologice. Noi am muncit foarte mult aici. Am venit şi ieri şi alaltăieri şi acum trei zile ca să meargă totul repede”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Echipată sport şi neţinând cont de bliţuri şi obiective, primăriţa n-a rata ocazia să participe la inaugurarea zonei de picnic şi s-a înfruptat din plin din micii şi cotletele pregătite de bucătari. La degustare au luat parte şi o parte dintre directorii regiilor din subordinea municipalităţii, gen Radu Preda (RAT Craiova), Constantin Mitriţă (Compania de Apă Oltenia) sau Cătălin Resceanu (SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL).

La iarbă verde s-a relaxat şi deputatul Claudiu Manda, proaspăt uns preşedinte peste organizaţia judeţeană a PSD Dolj la conferinţa judeţeană de vineri.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro