Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente
„Simon Boccanegra”, o reprezentație specială la Craiova
0 Publicat la 17 ianuarie 2018, ora 19:30, 5721 / 4735 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.8/10 din 1523 voturi
   
Baritonul Ștefan Ignat revine, onorând invitația Operei Române Craiova, în rolul lui Simon Boccanegra, marele corsar care în secolul al XIV-lea a devenit Doge al Genovei.

„Simon Boccanegra”, spectacolul Operei Române Craiova regizat de Plamen Kartaloff (Bulgaria),  programat sâmbătă, 20 ianuarie 2018, începând cu ora 19.00, în sala Cercului Militar Craiova, este un prilej pentru melomani de a asculta cea mai complexă dramă verdiană, un spectacol care a avut succes de la premiera din anul 2016, deopotrivă în rândul criticilor și al publicului.

Reprezentația se bucură de prezenţa dirijorului italian Maurizio Colasanti (Italia) la conducerea muzicală, având în distribuție atât îndrăgiți soliști ai Operei craiovene, cât și invitați apreciați la nivel internațional. Alături de Orchestra şi Corul Operei Române Craiova, iubitorii muzicii îi vor putea asculta pe  Ştefan Ignat (Bucureşti) - Simon Boccanegra, Stanislav Chernenkov (Rusia)  - Jacopo Fiesco, Renata Vari Maria (Amelia) Boccanegra, Gianni Leccese (Italia) – Gabriele Adorno, Francesco Baiocchi (Italia)– Paolo Albiani, Dragoş DrăniceanuPietro, Bogdan OlaruCăpitanul Crossbowmen şi Mădălina NeagoieUn’Ancella (Camerista Mariei /Ameliei Boccanegra).

Spectacolul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local Craiova.

Mai multe informații la www.operacraiova.ro sau www.facebook.com/operacraiova

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro