Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente Scandalul leilor va intra în vizorul anchetatorilor
Pui de leu ascuns, găsit la Zoo Craiova
0 Publicat la 27 iunie 2013, ora 15:00, 5870 / 2914 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 5.9/10 din 786 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Un alt pui de leu, de data aceasta cu vârsta de aproximativ patru luni, a fost găsit de comisia de anchetă din cadrul RAADPFL Craiova, la grădina zoologică din Bănie. Leul era ţinut într-o încăpere separată de celelalte animale.

Deşi puiul are în jur de trei luni, comisia de anchetă a aflat abia miercuri de existenţa lui. Apariţia puiului alimentează zvonurile potrivit cărora la Grădina Zoologică din Craiova s-ar face trafic cu animale, cu atât mai mult cu cât în urmă cu câteva zile, alţi patru pui de leu au dispărut la puţin timp după ce fuseseră născuţi. „Eu am aflat de aceeastă situaţia când eram în China. Ieri am aflat că a mai fost găsit un pui de leu, într-o încăpere separată de leu şi leoaică. Este clar că fosta administraţia a grădinii zoologice ştia de această situaţia, dar a ţinut totul secret. Comisia de anchetă din cadrul RAADPFL încă face cercetări, pentru că vrem să aflăm dacă cumva animalele erau folosite pentru a fi vândute. Fostul administrator şi medicul veterinar al grădinii zoologice au fost concediaţi şi probabil că îi voi aplica o sancţiune şi directorului RAADPFL, care administrează grădina”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro