Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
În Republica Moldova s-a lansat campania “Ce înseamnă Unirea cu România?”
0 Publicat la 21 mai 2020, ora 13:24, 723 / 664 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.2/10 din 122 voturi
   
Președintele Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu, dă startul campaniei “Ce înseamnă unirea cu România?” pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Membrii PUN vor demonstra care sunt avantajele reunirii celor două state românești.

„Prin intermediul acestei campanii, vom face cunoscut proiectul nostru politic de țară cetățenilor R. Moldoa şi avantajele reunirii cu România. Cred că 30 de ani de rătăciri „independente” v-au lămurit… Nu mai avem timp pentru altă viață”, a declarat Octavian Țîcu, președintele PUN pentru micapi.ro.

 

Semnificațiileprocesului de reîntregire a neamuluiromânesc vor fi oferite printr-un pliant distribuit cetățenilor Republicii Moldova.

Conform surselor, câteva dintre avantajele Unirii ar fi locuințe mai ieftine pentru tineri și familii la început de drum, indemnizații pentru copii de la 100 la 680 de euro pel ună, pensie de la 350 de euro pe lună, salariul mediu de 650 de euro pe lună.

 

Președintele PUN declară că “Ce înseamnă unirea cu România?”este o campanile mai veche a celui mai important partid unionist din Republica Moldova, cu reprezentanță parlamentară și în consiliile municipale din Chișinău și Bălți.În alegerile locale din octombrie 2019 au venit cu această platform politică unde au explicat cetățenilor pe larg care sunt avantajele reunirii.

 

“ Campania din primăvara anului 2020 se bazează pe sondajele de opinie care ne arată că déjà fiecare al treilea cetățean al R. Moldova își dorește reunificarea cu România, prin urmare există o solicitarea de explicat tuturor beneficiile reîntregirii.

 

Această ascensiune a spiritului unionist se datorează prăbușirii efective a instituțiilor statale ale R. Moldova, altfel spus falimentului statal”

Președintele mai declară că această campanie este un proiect de țară care se adresează inclusiv minorităților naționale. Prin urmare, campania se va face și în limba rusă pentru a oferi mai multă claritate și acestui segment etnic și social din Republica Moldova.

 

„Această campanie ne va ajuta să facem vizibil partidul și platforma noastră politică și va deveni una de susținerea a intențiilor noastre de a participa la alegerile prezidențiale din acest an, unde PUN va avea propriul candidat.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro