Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică Veste îmbucurătoare
Olguţa Vasilescu: “PSD nu va creşte taxele românilor”
0 Publicat la 28 octombrie 2014, ora 15:54, 5562 / 2411 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 1196 voturi
   
Primarul Craiovei şi vicepreşedintele Partidului Social Democrat, Lia Olguţa Vasilescu a ţinut să îi liniştească pe români şi i-a anunţat că taxele vor rămâne aceleaşi.

Ba mai mult, conform primarului din Bănie, relaxarea fiscală va continua şi după 16 noiembrie. “PSD-ul nu va creşte niciun fel de taxă pentru români nici în 2015, nici mai târziu. Creşterea taxelor este apanajul PDL-ului, a celor pe care Iohannis îi propune pentru guvernare. PDL nu s-a schimbat şi nu cred că se va schimba vreodată, austeritatea fiind unica lor măsură de guvernare. PSD nu va creşte niciun fel de taxă. Vom continua relaxarea fiscală cum am făcut şi până acum, vom încerca să reducem TVA-ul pentru mai multe categorii de alimente şi să creştem din nou salariul minim şi pensiile. Acesta este programul de preşedinte promovat de Victor Ponta, acesta este programul nostru de guvernare realizabil tocmai pentru că am reuşit să readucem economia României pe creştere sustenabilă. În concluzie, la fel ca toţi românii care nu vor ca taxele să crească în România şi Klaus Iohannis trebuie să facă un lucru foarte simplu: să-l voteze pe Victor Ponta la prezidenţiale, unicul candidat care garantează un program de creştere economică şi nu unul bazat pe austeritate”, a precizat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

foto: Radical de Dolj

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro