Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
Manda: “Guvernul Ponta vrea să reducă TVA la legume, fructe şi carne”
0 Publicat la 28 octombrie 2014, ora 15:18, 5438 / 2447 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 1189 voturi
   
Preşedintele PSD Dolj a susţinut o conferinţă de presă în care a anunţat măsurile pe care guvernul Ponta se pregăteşte să le ia în perioada următoare.

Cea mai importantă măsură ar fi reducerea TVA-ului la fructe şi legume, dar şi eliminarea accizei la pălincă. “Guvernul Ponta şi majoritatea de după 16 noiembrie îşi propune să reducă TVA-ul la legume şi fructe şi produsele din carne. Aşa cum toată lumea ştie, avem TVA redus de la 24% la 9% la pâine în acest moment, este convenit cu FMI, acesteastă măsură este un succes, am avut pe de o parte o corectare mai bună la bugetul de stat, pe de altă parte s-a redus evaziunea fiscală la pâine şi preţul a scăzut. Aşa cum am obişnuit electoratul, populaţia, oamenii, atunci când ne propunem un lucru, când Victor Ponta propune un lucru se va ţine de cuvânt”, a declarat Claudiu Manda. Preşedintele PSD Dolj a mai dat o veste bună românilor, mai ales celor din Transilvania, şi anume că se va scoate acciza la Pălincă. O altă temă abordată de Claudiu Manda a fost aceea că Iohannis împreună cu staff-ul lui alungă investitorii din ţară. “Minciunile pe care le spune domnul Klauss Iohannis ;I cu cei din staff-ul domniei sale poate să afecteze România şi locurile de muncă. Domnia sa spune că Victor Ponta va mări taxele şi impozitele iar acest lucru nu este deloc benefic României pentru că există riscul ca investitorii străini să se retragă din România sau să nu vină auzind astfel de lucruri. Eu cred că prin tot ceea ce face Klaus Iohannis face rău României, face rău celor care încearcă să aducă investitori în România. Avem clar evidenţa lucrurilor că nu se măresc taxele, avem promisiuni care s-au şi onorat cum spuneam şi mai devreme, s-a redus şi CAS-ul, s-a redus impozitul pe profitul reinvestit aşa că nu putem să vorbim de un trend al PSD-ului sau al lui Victor Ponta de a mări taxele dacă se păstrează la guvernare sau ajunge la Cotroceni ci dimpotrivă”, a declarat Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro