Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Politică Scurte şi multe / pe surse
Mitică Buzatu cade comod din funcţie în funcţie
1 Publicat la 21 februarie 2013, ora 01:39, 3037 / 198 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.8/10 din 83 voturi
   

Un alt talentat Hopa Mitică este liberalul Horaţiu Buzatu. Fost secretar de stat în cabinetul Ponta 1, la Ministerul Transporturilor, Horică a cam băgat-o pe mânecă când Ovidiu Silaghi i-a făcut loc la trenasporturi greului Fenechiu de la Iaşi, care a venit cu alte idei de management, dar şi cu un aviz negativ la adresa lui Buzatu din partea organizaţiei PNL Dolj. Horică a trebuit să spele putina şi în ianuarie 2013 a făcut-o în cel mai onorabil modcu putinţă; a fost mutat într-un alt post, mai puţin profitabil, dar perfect pentru odihnă şi picoteală, acela de consilier al secretarului de stat de la Ministerul Culturii, Radu Boroianu. Iar dacă e deştept, Horaţiu poate face şi aici o figură frumoasă, având în vedere că şeful său răspunde de gestiunea patrimoniului naţional.

 
afiseaza mai multe
Trensformatorul trensportat
Idei de management la Fenechiu ? Ce o fi și asta ? La moldovean, totul se reduce la vândut vagoanele CFR-ului ca fier vechi la țigani. E drept că nu la ăia la care vindea transformatoare, că una e transformatoru și alta e vagonu ... Ce să caute Horică în combinația asta ?
25 martie 2013, 21:03
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro