Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
Olguţa către Gust: “NICIODATĂ nu am atacat partidul din care făcusem parte”
1 Publicat la 13 ianuarie 2015, ora 19:28, 8350 / 3650 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.8/10 din 1869 voturi
   
Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu îi bate obrazul deputatului Florentin Gust despre modul cum se comportă faţă de partidul şi de oamenii alături de care a ajuns deputat.

Atacurile tot mai puternice ale lui Florentin Gust la adresa premierului Victor Ponta şi a Guvernului nu au rămas netaxate. Azi, deputatul Gust a avut o nouă ieşire în care critica Guvernul. Pentru prima oară de la începerea atacurilor, un lider important al partidului, Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, i-a dat replica.

 

“Când am plecat din PRM, i-am trimis o scrisoare liderului, în care am explicat motivele și i-am mulțumit pentru sprijinul acordat în viața politică. NICIODATĂ nu am atacat partidul din care făcusem parte sau vreunul dintre colegi, deși din cauza unora părăseam partidul. De ce trebuie unii, care vor să plece din cauza de naș, de cauze nobile, de frustrare sau din orice alt motiv, să arunce cu rahat în ventilator ca să își anunțe plecarea?”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

 
 
 
 
 
 
 
afiseaza mai multe
HA!
Nu Geoana sau altii ca el trebuie sa decida debarcarea lui Ponta. Chiar daca senatorul de Dabuleni are o prezenta intelectuala superioara celor gen Prioteasa, Manda, Olguta, si el este tot emanatia PDS-ului.
20 ianuarie 2015, 17:51
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro